Manils Carnisseria-Cansaladeria

J. Fernández Joier

Bar bote

La penya, a la III Running 1900!

IIIRunning1900El passat diumenge 12 de novembre, Penya Espanyolista Pericos de Montmeló va tenir representació en la tercera edició de la Cursa Solidària Running 1900, organitzada pel RCD Espanyol.

El nostres socis Xavi, Daniel i Jaume van ser els encarregats de participar de la cursa en nom de la nostra entitat. Va ser a la modalitat de cursa de 5km, en la qual van finalitzar tot el circuit marcat entre les localitats de Cornellà i El Prat. I ho van fer lluint l'espectacular samarreta de la Penya Runners Espanyol. Aquesta va ser la primera cursa del matí, però tot seguit n'hi va haver d'altres, com la de 10km o la de nens.

Al final, més de 2.500 pericos i pericos de totes les edats que van passar un matí ben distret corrent i gaudint del bon temps en un emplaçament màgic, ja que la línia de meta era dins del RCDE Stadium.

Bé... de fet... no van ser tres els Pericos de Montmeló a la cursa... Va, expliquem-ho bé: tres van ser els que van començar, però quatre Pericos de Montmeló van creuar la meta! I és que s'hi va unir en Marc, el fill del Xavi, que va travessar l'arc d'arribada en braços del seu pare i al costat dels seus tiets. Amb aquest esdeveniment seguim demostrant el nostre compromís amb l'atletisme popular.