Calendari

Juliol 2020
L M X J V S D
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Pròxims esdeveniments

dg. jul. 05 @17:00 -
Lliga, J.34: RCDE-Leganés
dc. jul. 08 @22:00 -
Lliga, J.35: Barcelona-RCDE
dg. jul. 12 @14:00 -
Lliga, J.36: RCDE-Eibar

Patrocinador

Aigua del Montseny

Col·laboradors

Montmelo

Fort2

Manils Carnisseria-Cansaladeria


J. Fernández Joier

Bar bote

Col·loqui "L'humor al futbol" i presentació de "La tira de cosas"


CartelpequeoEl local social de la penya, ple de gom a gom, va viure el passat dimecres 6 de març de 2013 una altra nit màgica d'espanyolisme a Montmeló. El col·loqui "L'humor al futbol" i la presentació del nou volum en clau blanc-i-blava "La tira de cosas", a més de l'assistència del president de l'RCD Espanyol Joan Collet i de l'humorista El Señor del Puro, van fer passar a tothom una gran vetllada entre espanyolistes.

L'acte va començar amb una petita presentació i benvinguda a càrrec del secretari de la penya, Daniel Pérez, qui va agrair la presència a tots els assistents. Tot seguit, la taula, presidida per Nacho Julià, Carlos Belmar, Joan Collet i El Señor del Puro, va encetar un debat que va arrencar moltes rialles entre el públic. Anècdotes personals, punts de vista diferents i un Joan Collet molt amistós i proper, fora del paper presidencial al qual ens té acostumats, van fer que la vetllada fos amena i distesa.

En acabar el col·loqui, i després que els assistents poguessin fer preguntes als protagonistes de l'acte, Carlos Belmar va presentar la seva primera obra blanc-i-blava. "La tira de cosas" va rebre una grandíssima acceptació, i en acabar l'acte el mateix dibuixant va passar prop d'una hora signant llibres.

Antoni Guil, alcalde de Montmeló, i la mateixa junta de la penya, no vam voler deixar passar l'ocasió de tenir al president de l'RCD Espanyol a Montmeló, i vam tenir respectius detalls amb ell. Per part de l'alcalde, Guil va donar-li la benvinguda al poble de Montmeló i el va obsequiar amb un llibre sobre la història de la localitat; per part de la penya, vam voler lliurar-li la bufanda tradicional i la insígnia daurada de la nostra entitat.

Després de viure un altre acte que sempre guardarem en la memòria, des de la junta de la Penya Espanyolista Pericos de Montmeló volem agrair a tots els assistents la seva presència, tenint en compte la representació de moltes penyes (PBB Mollet, Nou Barris, Pirates RCDE...); Antoni Guil, per la seva assistència institucional com a alcalde de Montmeló; a Nacho Julià i Carlos Belmar, per venir a organitzar un acte tan amablement; i als convidats Joan Collet i El Señor del Puro, que van donar un toc molt especial a la vetllada.

Galeria fotogràfica