Calendari

Juliol 2024
L M X J V S D
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

Pròxims esdeveniments

Sense events

Patrocinador

Aigua del Montseny

Col·laboradors

Montmelo

Fort2

Manils Carnisseria-Cansaladeria


J. Fernández Joier

Bar bote

V Aniversari


Per a commemorar la el V aniversari de la Penya Espanyolista Pericos de Montmeló, l'entitat va organitzat diversos actes:

El primer, dissabte 13 d'octubre de 2012. La Penya Espanyolista Pericos de Montmeló va celebrar un sopar de gala per a commemorar el V Aniversari de l'entitat.

Va ser al Restaurant Mont-Bell de Vallromanes on a les 21h va començar l'acte amb un còctel de benvinguda. Els assistents anaven arribant, i l'ambient va anar agafant caliu fins que, a les 21:30h, l'himne del RCD Espanyol va donar pas al secretari, Daniel Pérez, que va donar la benvinguda a tots els assistents. El president Jaime Pérez va aprofitar també el moment per a tenir un record per a la família Rejas-Gil, que es va haver d'absentar al sopar per un problema familiar.

El sopar va transcórrer amb total normalitat, degustant els exquisits plats que se servien, i tot rient amb els tocs d'humor provinents de la taula més ultra.

Un cop el sopar va ser servit, i els assistents acabaven de menjar el pastís commemoratiu i de prendre el cafè, va arribar l'hora de tenir un petit record per a tothom. Les dones van rebre uns rosa artesanal feta per les nostres sòcies; els nens van rebre unes gustoses llaminadures; i les penyes assistents, Pericos MiR, PBB Parets-Lliçà i El Perico Ferroviari, van rebre també un petit obsequi en forma de quadre. Des de la junta de la penya vam voler tenir també un detall per al Restaurant Mont-Bell, que ens va acollir magníficament bé i que, desgraciadament, fa poc va patir la malaurada pèrdua d'un company. A més, l'ex-jugador Iñaki va rebre l'insígnia daurada de la penya, que va acceptar molt gratament i va lluir durant la resta de la vetllada.

CartelVAniversario

Tot seguit, Jaume Martínez, representant del Consell Directiu del RCDE, va agrair a la penya tot l'esforç fet durant aquests cinc anys. Alberto Ariza, president de la FCPE, va animar la penya a continuar amb la labor de difondre espanyolisme. Abel Florensa, regidor d'esports de l'Ajuntament de Montmeló, va ressaltar la feina feta per la penya al poble de Montmeló, i va animar-la a formar un equip i poder participar així de les competicions locals del poble.

Un cop els parlaments van haver acabat, va ser l'hora dels sortejos. Un gran assortit de productes espanyolistes va quedar repartit pels assistents, a més d'altres productes que altres establiments van voler cedir a la penya: Instal Gamer, amb un rellotge de paret; la Joieria J. Antonio Fernández, amb un rellotge de polsera; sis ampolles de vi, gentilesa de Cava Viña Sílvia; i un bon pernil de la Carnisseria-Cansaladeria Manils.

El sopar va acabar pels volts de mitja nit, amb un gran aplaudiment per a tots, i amb el secretari Daniel Pérez desitjant poder reunir-nos tots de nou al cap de cinc anys per a poder celebrar altre cop la llarga vida de la penya.

Des de la junta de la Penya Espanyolista Pericos de Montmeló no volem acabar sense agrair immensament l'assistència de tots els nostres socis i acompanyants; de les penyes Pericos MiR, El Perico Ferroviari i PBB Parets-Lliçà, per acompanyar-nos en una data tan senyalada; d'Alberto Ariza, president de la FCPE; del Jaume Martínez, representant del Consell Directiu del RCDE; d'Iñaki Pérez, ex-jugador espanyolista de finals de 1980, i d'Abel Florensa, regidor d'esports de l'Ajuntament de Montmeló. També volem tenir una menció especial per a la Carnisseria-Cansaladeria Manils, Instal Gamer, Cava Viña Sílvia i Joieria J. Antonio Fernández, per les seves donacions desinteressades per al bon desenvolupament del sopar. I, en general, a tot aquell qui ha posat el seu granet de sorra perquè aquest V Aniversari sigui ja una realitat.

El segon acte va arribar després del sopar de gala. Va ser dissabte 20 d'octubre de 2012 quan la Penya Espanyolista Pericos de Montmeló ha organitzat el segon i darrer acte commemoratiu del V Aniversari de l'entitat.

A les 10h, a les instal·lacions de l'Escola Pau Casals de Montmeló, va començar un entretingut torneig de futbol 5 entre la penya amifriona i tres penyes espanyolistes convidades: Pericos MiR, PBB Mollet del Vallès i PBB Parets-Lliçà.

El primer partit va enfrontar els Pericos de Montmeló contra els pericos paretans, matx que va acabar amb el resultat final d'1 a 6 a favor del visitants. Tot seguit, els molletans es van veure les cares amb els montcadencs i els primers van fer valer la seva qualitat per a endur-se el partit per 6 gols a 4.

Un cop els dos finalistes va estar llestos, la PBB Parets-Lliçà i la PBB Mollet del Vallès van oferir una espectacular final del torneig, amb un resultat final de 4 a 1 a favor dels paretans.

El bon ambient i l'espanyolisme va ser la tònica del matí, que va continuar amb un suculent piscolabis a la nostra seu social. Allí mateix, la nostra entitat va oferir a les penyes convidades un petit record per a commemorar el dia, i la PBB Parets-Lliçà va voler també oferir un obsequi als Pericos MiR, a la PBB Mollet del Vallès i als Pericos de Montmeló.

L'acte va acabar de la mateixa manera que va començar: engrescant-nos tots plegats per a fer espanyolisme i citant-nos per a poder organitzar molts més actes plegats.

No volem acabar sense aproftar aquestes línies per a agrair a totes tres penyes, Pericos MiR, PBB Mollet del Vallès i PBB Parets-Lliçà, la seva col·lavoració i participació d'aquest torneig de futbol; i també a tothom qui ha col·laborat en la tasca de preparació del piscolabis. A tots, moltes gràcies.


Galeria fotogràfica del sopar de gala

Galeria fotogràfica del torneig de futbol

Carnet_Model_22_12-13