Calendari

Febrer 2020
L M X J V S D
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 1

Pròxims esdeveniments

dg. març 01 @08:00 -
Lliga, J.26: RCDE-Atlético
dg. març 08 @12:00 -
Lliga, J.27: Osasuna-RCDE

Patrocinador

Aigua del Montseny

Col·laboradors

Montmelo

Fort2

Manils Carnisseria-Cansaladeria


J. Fernández Joier

Bar bote

IV Concurs de Dibuix de la Festa Major

IV Concurs de DibuixAvui, a les 11:30h als jardins del Centre Cultural de La Torreta, hem celebrat el IV Concurs de Dibuix Pericos de Montmeló amb una bona participació. Una trentena de participants, repartits en les quatre categories del concurs d'enguany, s'han posat a dibuixar en blanc-i-blau en un matí molt calorós. El tema central del dibuix ha estat relacionat amb la marxa de l'equip espanyolista durant la temporada 2010/2011, Europa i l'Espanyol. Ja és el quart cop que se celebra aquest concurs, que any rere any es va consolidant dins el programa d'activitats de la Festa Major de Montmeló.

S'han lliurat dotze premis repartits en les quatre categories (de 3 a 6 anys, de 7 a 10 anys, de 11 a 16 anys i majors de 16 anys). Un polo, un clauer i una motxilla del RCDE, a més del llibre RCDE La història en còmic ha estat el primer premi; un lot d'una bufanda i un clauer del RCDE ha format el segon premi; i el tercer ha estat una gorra i un clauer del RCDE. A més, tots els participants van rebre un obsequi espanyolista: un pòster de la plantilla del primer equip periquito.

Hem de mostrar el nostre agraïment a Juanjo, pintor montmeloní, i a Ana María, mestra de l'Escola Palau d'Ametlla de Montornès, que han estat els encarregats de valorar els treballs fets i formar el jurat. A més, també tenen una nota important en aquesta quarta edició de l'acte el RCD Espanyol i la Federació Catalana de Penyes del RCDE, que ens va cedir el Periquito i els maniquins que van amenitzar el matí i va tenir també la seva representació al concurs, i el Jesús Rodado, que durant tot l'acte ha fet d'speaker. També hem d'agrair la seva presència a Antoni Guil, Alcalde de Montmeló; Carme Palacios, Regidora de Cultura de l'Ajuntament de Montmeló; Jonathan Martínez, Regidor d'Esports; Assumpta, directora de La Torreta, Melitón Bascuñana, gerent d'Aigua del Montseny i a tothom qui va col·laborar i va fer possible la quarta edició del nostre concurs de dibuix.

El tercer premi el va lliurar Carlos Carbó, vocal de la FCPE; el segon, Antoni Guil, alcalde de Montmeló; i el primer, Jaime Pérez, president de la Penya Espanyolista Pericos de Montmeló.

Després de més d'una hora de concurs, i d'una mitja horeta de deliberació, i en havent passat un matí calorós però amenitzat per la sorpresa del Periquito, el jurat va considerar que els guanyadors havien de ser:

Categoria 1: de 3 a 6 anys

1er Greta Ramírez

2n Leonel Zamora

3er Gal·la Nasper


Categoria 2: de 7 a 10 anys

1er Emma Feliu

2n Pau López

3er Aroa Martínez


Categoria 3: de 11 a 16 anys

1er Malena López

2n Jaume Pérez

3r Albert Soler

Accèssit: Rubén Castillo


Categoria 4: majors de 16 anys

1er Alba López


Com a darrer punt sobre el concurs, fem saber que durant tot el mes de juliol s'exposaran a la Biblioteca Muncipal La Grua de Montmeló tots els dibuixos realitzats.

Galeria fotogràfica

Podeu llegir-ne i veure'n més a:

RCD Espanyol

Pericos OnLine

Vallès Visió