Calendari

Juliol 2024
L M X J V S D
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

Pròxims esdeveniments

Sense events

Patrocinador

Aigua del Montseny

Col·laboradors

Montmelo

Fort2

Manils Carnisseria-Cansaladeria


J. Fernández Joier

Bar bote

La penya, en la 28ª Mitja Marató de Montornès-Montmeló-Vilanova-La Roca

28MitjaMontornesLa Penya Espanyolista Pericos de Montmeló ha col·laborat enguany per desè cop amb la Mitja Marató de Montornès-Montmeló-Vilanova-La Roca, que ja ha arribat a la 28ª edició.

Així, un bon nombre de socis de la nostra penya van decidir donar un cop de mà durant tot el dia de dissabte 25 de març per tal de repartir dorsals a les instal·lacions del Pavelló Poliesportiu Municipal de Montornès del Vallès, i altres també diumenge 26, dia de la cursa, en què van estar fent tasques de muntatge i desmuntatge de sortida i meta, i repartiment de dorsals i lots.

La Mitja ha acabat amb molt bon sabor de boca, exhaurint tots els dorsals de les curses. 1500 corredors van prendre part dels recorreguts de 6 i de 21km.

A més, enguany amb molta participació dels amics atletes de la Penya Runners Espanyol! Fins a 13 pericos de la penya amiga han participat de les curses, i cal destacar el paper d'en Josep Díaz, que va ser el flamant guanyador de la Mitja! El de Sant Cugat va tenir el grandíssim detall de pujar a recollir el premi amb la nostra bufanda, fent gala de colors blanc-i-blaus a dojo!

Més de 300 voluntaris, entre ells els Pericos de Montmeló, ens vam encarregar de multitud de tasques: lliurament de dorsals, col·locació de tanques, controls, guarda-roba, lliurament d'obsequis, etc.

Orgullossísims d'haver pres part per desè cop d'aquest gran esdeveniment esportiu, i alhora aportant i promocionant un altre cop la pràctica de l'atletisme a la comarca, la junta de la Penya Espanyolista Pericos de Montmeló vol felicitar molt sincerament al Club Atletisme Montornès, qui és l'autèntic organitzador i artífex d'aquest gran acte atlètic. Esperem, l'any que ve, contribuir també a un nou èxit de la Mitja!

Trobareu tota la informació, fotografies i reportatges al web www.mitjamontornes.es