Calendari

Abril 2024
L M X J V S D
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Pròxims esdeveniments

dg. maig 05 @14:45 -
Lliga, J.38: RCDE-Sporting

Patrocinador

Aigua del Montseny

Col·laboradors

Montmelo

Fort2

Manils Carnisseria-Cansaladeria


J. Fernández Joier

Bar bote

Els Pericos de Montmeló, juntament amb la PBB La Garriga, al Tour RCDE!

Pericos_de_Montmel_al_TourAquest matí de dissabte 16 de juliol, la Penya Espanyolista Pericos de Montmeló hem fet el nou Tour al RCDE Stadium.

Ens hem aplegat a les 9:30h del matí no només els 31 representants dels Pericos de Montmeló, sinó també la trentena d'espanyolistes que, en autocar, han vingut des de La Garriga per a, de forma conjunta, fer i gaudir totes dues penyes del Tour RCDE.

La visita al Millor Estadi del Món 2010 ha començat a la porta 9, des d'on hem baixat a la Sala de Premsa. Allà hem pogut veure també la Galeria dels Internacionals. Un cop fetes les típiqes fotos fent veure que som jugadors professionals, hem passat a la Zona Mixta, hem recorregut el passadís de les samarretes, tot visitant també la Sala Històrica Ricardo Zamora, on hem pogut repassar tota la història del RCD Espanyol a través de copes, cromos, quadres i carnets, entre altres.

Hem continuat visitant el vestidor del primer equip, amb la sala de banys, la zona de relax i l'àrea de massatges per, més tard, acabar trepitjant la gespa del RCDE Stadium. De fet, hem estat afortunats, perquè com que la gespa estava en mal estat pel concert que s'hi va celebrar fa encara no dues setmanes i cal replantar-la, hem pogut trepitjar-la sense cap impediment i fer-nos-hi fotos.

Després hem pujat fins la zona de la Llotja Presidencial, des d'on hi ha unesexcel·lent vistes al terreny de joc i on també hem visitat la zona comuna d'àpats i l'exposició de retrats dels presidents del club.

Un cop fet això, hem visitat la porta 21, amb el mural commemoratiu a Dani Jarque, la samarreta d'Andrés Iniesta i l'estàtua del desaparegut Etern Capità. Aquí ha acabat la nostra visita a l'estadi, i hem finalitzat la jornada a la RCDEstil Shop, fent despesa al club i engalanant-nos amb el nou material blanc-i-blau d'aquesta nova campanya.

Fer el Tour RCDE ha estat, sense cap mena de dubte, una experiència molt agradable i profitosa!.

Galeria fotogràfica