Calendari

Abril 2024
L M X J V S D
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Pròxims esdeveniments

dg. abr. 21 @12:30 -
Lliga, J.36: RCDE-Andorra

Patrocinador

Aigua del Montseny

Col·laboradors

Montmelo

Fort2

Manils Carnisseria-Cansaladeria


J. Fernández Joier

Bar bote

Propers actes de final de temporada de la penya

escut_pericos_montmel_1A continuació us deixem la relació d'actes que tenim a la penya per a les properes setmanes i mesos:

  • Dissabte 21 de maig – 11ª Fira de Comerç i Entitats

El proper dissabte 21 de maig, durant tot el dia serem al carrer, tot participant de la 11ª Fira de Comerç i Entitats de Montmeló. Tindrem una parada amb material de la penya i de l’Espanyol i, per damunt de tot, farem molt espanyolisme!

  • Diumenge 22 de maig - VIII Sortida Anual: Vall i Pantà de Vallforners

El proper diumenge 22 de maig organitzarem la VIII Sortida Anual de la penya. Per a tots els públics i edats, farem un recorregut de dificultat fàcil. A continuació teniu les dades més importants de la sortida, que tindrà com a objectiu recórrer la Vall i el Pantà de Vallforners (Montseny):

-Hora sortida des de Montmeló: 8:30h

-Lloc sortida des de Montmeló: parada de busos de la plaça d’Ernest Lluch

-Durada total: 3h

-Distància total: 10km

-Nivell: fàcil

La sortida serà totalment gratuïta, això sí, cadascú haurà de dur la seva cantimplora i l’esmorzar. El trajecte des de Montmeló fins a Cànoves i Samalús es farà en cotxes particulars. L'hora prevista d'arribada a Montmeló és entre les 13 i les 13:30h. Tots els nens i nenes que s’hi apuntin rebran un obsequi!

Preguem la confirmació d’assistència quan abans millor. Rescateu les botes de muntanya i el xandall, que marxem a la muntanya!

  • Diumenge 29 de maig - Festa de cloenda de temporada

El proper diumenge 29 de maig celebrarem la festa de cloenda de temporada de la penya amb un dinar. Serà una barbacoa que enguany tindrà lloc als jardins del Centre Cultural La Torreta de Montmeló. El menú i els preus per a assistir al dinar són:

-Adults: 12€ els socis de l’entitat, i 15€ els no socis.

-Nens (fins a 12 anys): 8€ (tant socis com no socis de la penya).

Abonant aquest import es tindrà dret al dinar (botifarra, xistorra, xoriço, pollastre, cansalada, truites, pica-pica variat...), a les postres, al cafè i a dues begudes els adults, i una beguda els nens.

A més, com a novetat d'enguany, lliurament dos premis! El primer, una edició especial del nostre Trofeu Tres Creus, i després, la primera edició del Trofeu al Penyista de l'Any... Vols saber qui se'ls endurà? Apunta't-hi!

El termini per a confirmar l’assistència al dinar acabarà divendres 21 de maig, i es pot fer trucant al 679 38 30 53 (Jaime, president) o enviant un correu electrònic a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la . Esperem comptar amb tots vosaltres!

  • Diumenge 3 de juliol – IX Concurs de Dibuix

Per novè any consecutiu, la Penya Espanyolista Pericos de Montmeló serà present a la Festa Major de Montmeló. Serà amb la novena edició del Concurs de Dibuix, el proper diumenge 3 de juliol al Centre Cultural La Torreta del nostre poble.

El Concurs de Dibuix començarà a les 11:30h; dividits en quatre categories, i amb tres premis per a cadascuna, tothom pot participar-hi i intentar fer un gran dibuix espanyolista. Enguany, el concurs tindrà com a tema central: Els esports i l’Espanyol.

Siguis de l'edat que siguis, vine i fes un dibuix perico. Vine i gaudeix d'un matí en clau blanc-i-blava!