Calendari

Maig 2024
L M X J V S D
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Pròxims esdeveniments

dl. maig 20 @19:00 -
Lliga, J.40: RCDE-Oviedo

Patrocinador

Aigua del Montseny

Col·laboradors

Montmelo

Fort2

Manils Carnisseria-Cansaladeria


J. Fernández Joier

Bar bote

Informació sobre els darrers actes de la temporada 2013/2014

Dissabte 7 de juny – Fira de Comerç i Entitats

El proper dissabte 7 de juny, durant tot el dia serem al carrer, tot participant de la Fira de Comerç i Entitats de Montmeló. Tindrem una parada amb material de la penya i de l'Espanyol i, per damunt de tot, farem molt espanyolisme!


Diumenge 8 de juny - Festa de cloenda de temporada

El proper diumenge 8 de juny celebrarem la festa de cloenda de temporada de la penya amb un dinar. Serà una barbacoa que tindrà lloc als jardins del Centre Cultural La Torreta de Montmeló. El menú i els preus per a assistir al dinar són:

  • Adults: 12€ els socis de l'entitat, i 15€ els no socis.
  • Nens (fins a 12 anys): 8€ (tant socis com no socis de la penya).

Abonant aquest import es tindrà dret al dinar (xai, botifarra, truites, pica-pica variat...), a les postres, al cafè i a dues begudes els adults, i una beguda els nens.

El termini per a confirmar l'assistència al dinar acabarà dimarts 3 de juny (No s'acceptaran de cap manera inscripcions després d'aquesta data), i es pot fer trucant al 696 39 14 20 (Daniel, secretari) o enviant un correu electrònic a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la . Esperem comptar amb tots vosaltres!


Dissabte 14 de juny - VI Sortida Anual: Roca Foradada

El proper dissabte 14 de juny organitzarem la VI Sortida Anual de la penya. Per a tots els públics i edats, farem un recorregut planer i gens complicat. A continuació teniu les dades més importants de la sortida, que tindrà com a objectiu arribar a la Roca Foradada de Vallromanes:

  • Hora sortida des de Montmeló: 8:30h
  • Lloc sortida des de Montmeló: Església Santa Maria de Montmeló
  • Durada total: 1h 35min
  • Distància: 4km (incloent pujada i baixada)
  • Nivell: fàcil

La sortida serà totalment gratuïta, això sí, cadascú haurà de dur la seva cantimplora i l'esmorzar. L'hora prevista d'arribada a Montmeló és entre les 12 i 12:30h. Tots els nens i nenes que s'hi apuntin rebran un obsequi!

Preguem la confirmació d'assistència quan abans millor. Rescateu les botes de muntanya i el xandall, que marxem a la muntanya!


Diumenge 29 de juny - VII Concurs de Dibuix i IV Concurs de Tocs

Per setè any consecutiu, la Penya Espanyolista Pericos de Montmeló serà present a la Festa Major de Montmeló. Serà amb la setena edició del Concurs de Dibuix i amb la quarta del Concurs de Tocs, el proper diumenge 29 de juny al Centre Cultural La Torreta del nostre poble.

El Concurs de Dibuix començarà a les 11:30h; dividits en quatre categories, i amb tres premis per a cadascuna, tothom pot participar-hi i intentar fer un gran dibuix espanyolista. Enguany, el concurs tindrà com a objectiu dissenyar la mascota de la penya!

El Concurs de Tocs començarà a les 12:30h. Qui més tocs aconsegueixi fer tindrà un bon premi!

Siguis de l'edat que siguis, vine, fes un dibuix o prova sort amb els tocs. Vine i gaudeix d'un matí en clau blanc-i-blava!