Calendari

Maig 2024
L M X J V S D
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Pròxims esdeveniments

dg. maig 05 @14:45 -
Lliga, J.38: RCDE-Sporting

Patrocinador

Aigua del Montseny

Col·laboradors

Montmelo

Fort2

Manils Carnisseria-Cansaladeria


J. Fernández Joier

Bar bote

Gran ambient espanyolista en la darrera matinal de Festa Major!

VIConcursDibuixAvui, diumenge 30 de juny, darrer dia de la Festa Major de Montmeló, la Penya Espanyolista Pericos de Montmeló ha organitzat un cop més dos actes ja tradicionals per a l'entitat que han gaudit d'una gran acceptació. A diferència de l'any passat, en què per causes meteorològiques vam haver de traslladar els actes als soterranis de l'edifici, enguany s'han pogut organitzar als jardins del Centre Cultural La Torreta, sota un bon sol.

A les 11:30h hem celebrat el VI Concurs de Dibuix Pericos de Montmeló. Una trentena de participants, repartits en les quatre categories del concurs d'enguany, s¡han posat a dibuixar en blanc-i-blau sobre el tema central "Les vacances i l'Espanyol". Ha estat el sisè cop que s'ha celebrat aquest concurs, que any rere any es va consolidant dins el programa d'activitats de la Festa Major de Montmeló.

S'han lliurat dotze premis repartits en les quatre categories (de 3 a 6 anys, de 7 a 10 anys, de 11 a 16 anys i majors de 16 anys). Uns lots formats per material espanyolista com primeres equipacions, gorres, còmics i bufandes, a més de material escolar.

Hem de mostrar el nostre agraïment a Juanjo, pintor montmeloní, i a Ana María, mestra de Primària, que han estat els encarregats de valorar els treballs fets i formar el jurat. A més, també han tingut una nota important en aquesta sisena edició de l'acte el RCD Espanyol i la Federació Catalana de Penyes del RCDE, que ens han cedit els maniquins i el roll-up que han donat més color a l'ambient. També hem d'agrair la presència a tots els participants, a més de tots els col·laboradors que han fet possible la sisena edició del nostre concurs de dibuix.

Després de més d'una hora de concurs, i d'una mitja horeta de deliberació, el jurat ha considerat que els guanyadors havien de ser:

Categoria 1: de 3 a 6 anys

1er Mariona Cuesta

2on Alexia Lomas

3er Leonel Zamora

Categoria 2: de 7 a 10 anys

1er Pau Uclés

2on Ariana Lomas

3er Lucía Parra

Categoria 3: de 11 a 16 anys

1er Emma Feliu

2on Pau López

3er Marta Moreno

Categoria 4: majors de 16 anys

1er Eva María Lahuerta

2on José Antonio Zamora

3er Jaume Pérez

El VI Concurs de Dibuix has sigut el primer acte del dia d'avui, però, tal com ja vam fer l'any passat, hem aprofitat la mitja horeta de deliveració del jurat per a organitzar el III Concurs de Tocs de l'entitat. Així, pels volts de les 12:30h ha comenat la competició, que enguany ha tingut dos concursants extraodinàriament bons. David Garrido, guanyador de la passada edició, i Adrián Nieto, amb la seva primera participació en el concurs, han donat un espectacle memorable de control i domini de la pilota. Tots dos, amb 580 i 520 tocs respectivament, han aprofitat els darrers moments de la seva actuació per fer acrobàcies amb la pilota. Tots dos s'han guanyat un fortíssim aplaudiment per part del públic, que ha quedat bocabadat amb aquests dos grans concursants. Per aquest motiu, el jurat ha decidit dividir el premi i donar-ne un per a en David i un altre per a l'Adrián. Tots dos, merescudament, han sigut els guanyadors!

Galeria fotogràfica del VI Concurs de Dibuix

Galeria fotogràfica del III Concurs de Tocs