Manils Carnisseria-Cansaladeria

J. Fernández Joier

Bar bote

Gran Sant Silvestre perica a Parets!

SantSilvestreParets2012El matí d'avui ha estat enterament en blanc-i-blau. Els veïns espanyolistes de la PBB Parets-Lliçà ens van convidar a enfrontar-nos en un partit de futbol com a acte de Sant Silvestre i així poder acabar el 2012 de la millor manera, agermanant totes dues penyes.

No hi hem faltat, i hem disputat un grandíssim partit de futbol 11 que, tot i el resultat final, ha estat molt renyit i disputat. Els locals han fet valer la seva veterania i s'han avançat per 2-0 en el primer temps. No obstant això, en començar la segona part els Pericos de Montmeló hem retallat l'avantatge amb un gol de Javi. El matx ha sigut molt animat i ha comptat amb diverses ocasions a totes dues porteries, que han fet aixecar dels seients els aficionats espanyolistes de totes dues poblacions, que han tenyit el camp municipal Josep Seguer de blanc-i-blau. Tres gols en el darrer quart d'hora de partit han acabat de decantar la balança cap a l'equip local.

Així, els Pericos de Montmeló ens hem proclamat sots campions de la II Sant Silvestre perica de la PBB Parets-Lliçà, i tot plegats, montmelonins i paretans, ho hem pogut celebrar amb un esmorzar popular a les mateixes instal•lacions del camp de futbol.

Només ens queda felicitar la PBB Parets-Lliçà per l'organització d'aquesta segona Sant Silvestre perica i desitjar-los una gran entrada al nou any 2013.