Calendari

Abril 2024
L M X J V S D
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Pròxims esdeveniments

dg. maig 05 @14:45 -
Lliga, J.38: RCDE-Sporting

Patrocinador

Aigua del Montseny

Col·laboradors

Montmelo

Fort2

Manils Carnisseria-Cansaladeria


J. Fernández Joier

Bar bote

Un exemple d'espanyolisme al torneig del V Aniversari!

V_Aniversari_penyaDesprés del sopar de gala de la setmana passada, avui, dissabte 20 d'octubre, la Penya Espanyolista Pericos de Montmeló ha organitzat el segon i darrer acte commemoratiu del V Aniversari de l'entitat.

A les 10h, a les instal·lacions de l'Escola Pau Casals de Montmeló, ha començat un entretingut torneig de futbol 5 entre la penya amifriona i tres penyes espanyolistes convidades: Pericos MiR, PBB Mollet del Vallès i PBB Parets-Lliçà.

El primer partit ha enfrontat els Pericos de Montmeló contra els pericos paretans, matx que ha acabat amb el resultat final d'1 a 6 a favor del visitants. Tot seguit, els molletans s'han vist les cares amb els montcadencs i els primers han fet valer la seva qualitat per a endur-se el partit per 6 gols a 4.

Un cop els dos finalistes han estat llestos, la PBB Parets-Lliçà i la PBB Mollet del Vallès han ofert una espectacular final del torneig, amb un resultat final de 4 a 1 a favor dels paretans.

El bon ambient i l'espanyolisme ha estat la tònica del matí, que ha continuat amb un suculent piscolabis a la nostra seu social. Allí mateix, la nostra entitat ha ofert a les penyes convidades un petit record per a commemorar el dia, i la PBB Parets-Lliçà ha volgut també oferir un obsequi als Pericos MiR, a la PBB Mollet del Vallès i als Pericos de Montmeló.

L'acte ha acabat de la mateixa manera que ha començat: engrescant-nos tots plegats per a fer espanyolisme i citant-nos per a poder organitzar molts més actes plegats.

No volem acabar sense aproftar aquestes línies per a agrair a totes tres penyes, Pericos MiR, PBB Mollet del Vallès i PBB Parets-Lliçà, la seva col·lavoració i participació d'aquest torneig de futbol; i també a tothom qui ha col·laborat en la tasca de preparació del piscolabis. A tots, moltes gràcies.

Galeria fotogràfica