Calendari

Abril 2024
L M X J V S D
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Pròxims esdeveniments

dg. maig 05 @14:45 -
Lliga, J.38: RCDE-Sporting

Patrocinador

Aigua del Montseny

Col·laboradors

Montmelo

Fort2

Manils Carnisseria-Cansaladeria


J. Fernández Joier

Bar bote

Els presidents, en el V Aniversari de la penya

escut_pericos_montmel_1Benvolguts pericos,

Nosaltres, en José Manuel Acosta i en Jaime Pérez, primer i actual president de la Penya Espanyolista Pericos de Montmeló respectivament, ens hem volgut unir en aquestes línies per a fer-vos arribar a tots vosaltres el nostre més sincer agraïment.

Com ja sabeu, avui, dilluns 15 d'octubre de 2012, la nostra entitat fa exactament i de manera oficial cinc anys de vida; un lustre des que l'any 2007 vam decidir emprendre aquest viatge espanyolista.

D'ençà fins ara, no hi ha hagut res fàcil. Ningú no ens ha regalat res, però la nostra il·lusió i el nostre sentiment perico ens ha fet lluitar sempre per a aconseguir allò que ens hem anat marcant.

D'aquesta forma, ara tenim una penya sòlida, un grup d'amics pericos que es reuneixen per veure el seu estimat equip, tant a la seu social de l'entitat com desplaçant-se a l'estadi de Cornellà-El Prat. Una organització activa, dinàmica, oberta a tot tipus d'esdeveniments i que, per sobre de tot, transmet espanyolisme arreu.

Però tot això no hagués estat possible sense vosaltres, els pericos de Montmeló i rodalies que ens heu donat sempre el vostre suport per a tirar endavant aquest somni. Sense vosaltres, els socis de la penya, aquells qui veniu assíduament a veure l'Espanyol, aquells qui col·laboreu aportant el vostre granet de sorra a l'entitat, aquells qui participeu cada cop que s'organitza algun acte... sense tots vosaltres no hauríem pogut fer res.

I des d'aquestes línies, en nom dels dos presidents que ha tingut la Penya Espanyolista Pericos de Montmeló, però també en nom dels integrants de la junta directiva, us volem donar les gràcies. Gràcies a tots per a ser amb nosaltres, per a compartir tots aquests moments amb la penya.

Gràcies per ser-hi!

Gràcies per fer penya!

José Manuel Acosta Mejuto, president 2007-2010

Jaime Pérez Sans, president 2010-actualitat

Penya Espanyolista Pericos de Montmeló