Calendari

Maig 2024
L M X J V S D
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Pròxims esdeveniments

dg. maig 05 @14:45 -
Lliga, J.38: RCDE-Sporting

Patrocinador

Aigua del Montseny

Col·laboradors

Montmelo

Fort2

Manils Carnisseria-Cansaladeria


J. Fernández Joier

Bar bote

Pericos de Montmeló, a la presentació de la IV Recollida de Joguines de la PBB Montcada

PresentacioJoguines

Ahir al vespre, la Penya Espanyolista Pericos de Montmeló va ser representada per Jaime Pérez, president; Alfredo Acebedo, Vice-president; i Xavi Pérez, tresorer, a la presentació de la IV Recollida de Joguines que organitza la Penya Blanc-i-Blava de Montcada i Reixac.

Una trentena de periquitos van assistir a aquest acte, acompanyats per l'alcaldessa de Montcada, Maria Elena Pérez, el regidor d'esports Marc Rodríguez i el de participació ciutadana Jonathan Martín.

El fil de l'acte el va dur el secretari de la penya amfitriona, Pedro Manzano, que va agrair en primer lloc la presència de les autoritats de la ciutat així com la col·laboració de tots els establiments que cediran els seus espais per a la recollida de joguines.

Tot seguit va prendre la paraula Maria Elena Pérez per agrair l'esforç de la PBB Montcada i Reixac en l'organització de la que és ja la quarta edició de la campanya de recollida de joguines de Nadal.

Per acabar l'acte, el president de la penya, David Gerbolés, es va mostrar molt crític amb l'actitud del club de no permetre la presència de cap jugador del primer equip de l'Espanyol en aquest acte.

Repetides vegades durant tots els parlaments se'ns va agrair infinitament la col·laboració i el suport que donem els Pericos de Montmeló a aquesta iniciativa solidària. Un cop més, demostrem ambdues penyes que col·laborant uns amb els altres es poden fer grans coses, i desitgem molt sincerament que aquesta quarta campanya sigui tot un èxit.

El vespre no podia acabar sense un pica-pica per als assistents i els somriures dels més petits (i dels pares i mares!) en poder comptar i fer-se fotografies amb la mascota del RCD Espanyol.