Calendari

Abril 2024
L M X J V S D
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Pròxims esdeveniments

dg. abr. 21 @12:30 -
Lliga, J.36: RCDE-Andorra

Patrocinador

Aigua del Montseny

Col·laboradors

Montmelo

Fort2

Manils Carnisseria-Cansaladeria


J. Fernández Joier

Bar bote

El IV Aniversari de la penya, celebrat!

Com a acte de celebració del IV Aniversari de la Penya Espanyolista Pericos de Montmeló, aquest matí hem organitzat un torneig triangular de futbol entre les penyes de Montcada i Reixac, de Granollers, i els amfitrions, Pericos de Montmeló, a les instal·lacions de l'Escola Pau Casals.

El primer partit ha començat puntualment a les 10:30h. Enfrontava l'equip amfitrió amb la PBB Montcada i Reixac, la revenja del mateix partit d'ara fa un any. I així ha estat, ja que la victòria se l'ha enduta l'equip local per l'ajustat marcador de 3-2.

Foto_IV_Aniversari

El segon partit ha enfrontat la penya de Montcada contra la de Granollers. Un partit que s'ha decidit als inicis del matx, amb un 3-0 en pocs minuts que ha estat el detonant i que ja no s'ha mogut del marcador.

El tercer i darrer partit l'han disputat la PBB Granollers contra Pericos de Montmeló. El partit no ha estat ni molt menys fàcil per als local, que han acabat perdent per 7-1, deixant així el torneig amb un triple empat a una victòria.

En acabar el triangular, al voltant de les 12:45h, les dutxes de les noves instal·lacions del Pau Casals han fet el seu servei, i, tot seguit, hem conclòs el matí tot baixant al nostre local, on ens esperava la darrera part de l'aniversari.

A la nostra seu ja hi havia preparat un bon piscolabis per a tothom, envoltats tots d'un ambient 100% espanyolista. Mentre els assistents gaudien del tiberi, Jaime Pérez, president de la penya, ha agrait a tothom la seva assistència i Jonatan Martínez, Regidor d'Esports de l'Ajuntament de Montmeló, ha lliurat els obsequis a les penyes convidades.

Granollerins, montcadencs i montmelonins, una seixantena entre jugadors i espectadors, hem gaudit com mai de futbol i tiberi.

No volem acabar sense agrair a Jos Petit, director del PSP de Montmeló, la seva dedicació en el nostre acte i el fet de concedir-nos l'ús de les instal·lacions de l'escola Pau Casals; a Jonatan Martínez, regidor d'esports de l'Ajuntament de Montmeló, i a Antoni Guil, alcalde de Montmeló, la seva assistència a l'acte; a Alberto Ariza, president de la FCPE, el seu incondicional suport a les penyes assistint als nostres actes, i molt efusivament a les penyes de Montcada i Reixac i de Granollers, així com a tots els presents en general, per la seva gran col·laboració i per a fer-nos passar un matí tan esplèndid.

Galeria fotogràfica